Söndag

Då var det Söndag, kul kul, kanske. Inte för mig dock...inte för att det är Måndag imorgon utan för att på Oscars meckarfria helg så är han ute och meckar ändå och lämnar mig hemma, men vad ska man göra...jo, skita i att försöka ge honom meckarfria helger varannan helg eftersom han ändå inte är hemma.

Det roliga med denna veckan är att vi ska på ultraljud igen på Tisdag och få se vår lilla pojke =), dem ska bara kolla så att han går upp i vikt som han ska och följer sin kurva, men det gör han eftersom barnmorskan mäter livmodern varje gång man är där vilket är varannan vecka och enligt den kurvan så håller han sin egen vikt =).

Hittade en mysig bild på Birdie =) Hon hade lagt sig på ett konstigt sätt i soffan =P.

Och soffan som ni ser på bilden har Oscar dumpat på jobbet eftersom den var helt nersutten och sen hade Birdie varit förbannad på den en gång och tuggat upp lite stoppning. Så nu står soffan på Oscars jobb och bokhyllan som stod i sovrummet står där soffan stod innan så nu blev det mycket luftigare i både vardagsrummet och sovrummet, mycket lättare att städa också =).

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0