Söndag

Förlåt att det inte blev något inlägg igår, men tiden fanns inte till, först hade vi gäster, sen blev klockan halv 5 och vi var hungriga, sen skulle Oscar iväg till jobbet för att hämta lite saker, sen blev det hem till Ola och snacka lite, sen blev det hem till Olas bror Fredrik (Fidde) och snacka lite och hämta en cykel som Oscar fått av honom och sen när man skulle hem så var klockan 00:00 så då var det inte mycket mer att göra än att gå och lägga sig när man kom hem 00:45. Så jag hoppas ni har förståelse för detta.

Idag slängde Oscar ut den andra soffan också (min röda bäddsoffa) och ersatte den med en blå tygsoffa som han fick från sin farmor som hon inte använde. När han kom hem så hade han även med sig en påse med bebiskläder som han hade fått av henne som hon hade stickat själv till oss =), väldigt fina och söta kläder, passar både till flicka och pojke så om det blir fler barn i framtiden så har man kläder som passar en lite tös också hehe, men nu ska vi fokusera oss på den som ligger i magen först, det får gå några år först innan nästa unge bestämmer sig för att komma hehe =P.

Just nu sitter man och skriver blogg, lyssnar på Elvis Presley (konserten från Hawaii) och äter smörgåsrån med smör på =P hehe. Oscar kom hem för 10 minuter sen och lämnade den nya soffan, sen stack han igen för han skulle hjälpa en av Teds kompisar eller vad det var med ett agregat på hans hus som inte funkade som det skulle så skulle han känna en 1000-lapp på det eller vad han sa så vi får se om han fixar det. Det är lite tråkigt att sitta hemma själv igen, men det är ju hans meckarhelg så jag kan inte säga att han inte får lov att mecka om han nu vill det.

Vilket långt inlägg det blev idag, kan bero på att jag fick skriva vad som hände igår också hehe =P.

3 veckor kvar!


Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0