Torsdag

Då var det Torsdag idag...tråkigt värre, eftersom då närmar sig helgen med stormsteg och Oscar har meckarfri helg, men jag har en liten aning om att han kommer mecka ändå, eftersom han inte meckade förra helgen för att han var sjuk. Han anser att han fortfarande är sjuk, men han är ändå ute i det kyliga vädret och "leker" med sin bil (9-3:an), den är liksom inte alls sänkt och den har liksom inte sommardäck på, men ändå ska han iväg.

Städning har pågått här hemma idag, tills han ville ute och leka med bilen, det vi har kvar nu är att lägga in bebiskläderna i byrålådorna (dem ligger i påsar just nu =S) och fixa lite inne i sovrummet, eftersom Oscar tvunget skulle möblera om där inne, men inte möblera färdigt innan han åkte iväg. Så det är lite småfix kvar. Måste ju bli färdigt nu innan den lille killen kommer, idag är det ju exakt 1 månad kvar innan han ska ut =) (om han kommer på rätt datum).

Imorgon är det dags för ännu ett besök till:

Så det blir till att gå upp tidigt =), jobbigt när man sovit till klockan halv 12 varje dag denna veckan hehe =P.

Oscar skulle nog jobba imorgon, han kände sig lite skyldig eftersom han inte gått till jobbet på hela veckan, men imorgon jobbar han från 11:00 - 18:00 så det är inte så farligt, barar hoppas att han hinner till jobbet efter vi varit hos barnmorskan.

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: aye

Hejhej igen^^

Undrar bara ifall du ville delta i min dagens blogg tävling i min blogg. Det skulle betyda väldigt mycket ifall du kunde vara med<3

Ha en underbar dag.

Varma kramar //A<3

2011-01-07 @ 00:06:35
URL: http://ayesworld.devote.se
Postat av: Joanna-Ett aspergerliv

Just nu pågår flera tävlingar på min blogg, gå in och anmäl dig och ha chansen att vinna jätte fina priser:)

2011-01-07 @ 11:53:04
URL: http://domkallarmighannes.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0