Måndag

I helgen hände det inte så mycket, Oscar kom hem tidigt i Fredags då han sa till chefen att Birdie inte mådde bra, men det gjorde hon, fast dem hade ändå så lite att göra så  han fick lov att åka hem, sen åkte vi till Rusta och handlade ett agilityhinder, dem hade bara ett hinder kvar alla andra var slutsålda redan, dem hade bara haft hinderna hemma en vecka och dem skulle inte köpa in fler förrän till hösten och då är det ju inte kul att springa agility utomhus, men men, vad ska man göra. Sen efter det så åt vi lite på välas restaurangtorg.

Lördags vet ni redan vad vi görde, vi firade Oscars mamma som blev hela 50 år gammal, det var skojsigt, Willy lekte fint med Pranoms barn inne i lekrummet. Men innan dess så åkte vi och handlade lite hundmat, den riktigt dyra maten då Birdie har tappat matlusten nu efter hon fick den sprutan, men den maten dög inte iheller, men så länge hon dricker så är det inga större bekymmer, men i alla fall så köpte vi det och sen fick Oscar för sig att handla fiskar så då gjorde han det, sen gick vi och köpte en blomma till hans mor. Sen hem om och lämna fiskarna, sen till Billinge.

Igår så städades hela huset och omöblerade Willys rum och köket. Vi flyttade ut den stationära datan i hallen så man kan sitta vid den även när Willy hat gått och lagt sig på kvällen plus att Willy får mer plats att leka på i sitt rum, sen när det var färdigt så åkte vi och handlade lite mat och eftersom Oscar var hungrig så skulle han ju köpa hela affären, så nu är frysen helt smockfull. Sen åkte vi hem och grillade lite och sen stack vi till Ola och Emma, men det var inte länge vi var där eftersom det började bli sent och Willy blev gnällig.


Grillmästarna i Kärreberga hehe =P.

Jo, Birde har börjat tramsa sig nu efter att hon fick abortsprutan, hon samlar ihopa alla sina leksaker i vår säng eller i soffan, där hon nu vill ligga och vila sig, sen ligger och och gnyr eftersom dem inte låter eller rör sig och när hon ska gå därifrån så tar hon alltid med sig en leksak i munnen, överallt, var hon än ska gå någonstans, och hon vägrar äta som jag skrev innan, inte änns dyraste Royal Canin fodret dög åt henne, trodde jag kunde lura i henne att äta det om jag stoppade ner lite Frolicbitar, men det dög inte iheller, men hon brukar dricka lite då och då så det är ju inget krisaktigt i alla fall, hoppas hon slutar tramsa sig med sina leksaker snart i alla fall, känns dumt när hon går här hemma och gnyr för minsta lilla.


Willy käkar frukost i morse, filmjölk med björnbär och en macka med smör på, riktigt mumsigt =).

Och just det, en sak till innan jag avslutar detta aslånga inlägg...


Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0